torsdag 22. oktober 2015

Venter på det rette "Signalet", vil vi da lykkes?

Til deg som har en drøm eller en ide som du vil realisere.

"Tar det i morgen" - Dette er ord vi hører ganske ofte, ikke sant? Enten hører vi dem fra noen andre eller så sier vi dem selv. Vel det er en unnskyldning for å ikke gjøre det i dag, eller med en gang. Det er også derfor vi aldri lever ut drømmene våre heller. Vi bruker unnskyldninger om at vi skal vente på det rette signalet, tiden eller "hvis det skjer, DA skal "jeg" gjøre det." Hører vi selv at vi utsetter vår egen fremgang her? Hvor lenge skal vi vente på det rette signalet, til det er for seint?  





"Signalene" vi snakker om, ligger foran oss hele tiden. Vi må bare ta tak i det og være villig til å gjøre det som trengs for å lykkes. Signalet, det kan være en drøm, som vi drømmer ofte. Stort sett er dette ett bilde vi har laget oss i hodet. Dette kan være at vi kjører rundt i en Rød sportsbil, bor på hotell ikke langt fra en strand... Dette er drømmen om frihet og den kan bli 100% ekte om VI gjør jobben som trengs for å kunne nå den. Eller hva om vi fikk en kjempe ide, men vi tør ikke å snakke med noen. Om vi snakker med noen, så kanskje de stjeler ideen, eller vil le av oss. Akkurat det samme skjer her, vi stopper oss selv - og ideen vår kommer til å forbli en ide.





Hva er det faktisk som stopper oss? Det er Oss selv, "vi er ikke gode nok" - "andre er flinkere enn oss" - så da finner vi heller på unnskyldninger  og forteller til oss selv av det er greit at vi venter på det rette "signalet". Om vi skal oppnå drømmen, vil også tid være en viktig faktor her, tid med familie, tid med venner, tv-tid osv. Hjelp, skal vi ha mindre tid med familie? Med venner? Får vi ikke se tv? - Nei da er det bedre å ha det slik som vi har det, og gjøre det vi alltid har gjort. Så unnskyldningene vil komme som perler på en snor på hvorfor vi aldri vil lykkes. 





Vi tenker også på hva andre vil si om vi gjør noe som andre vil reagere på, huff frykten for å bli avvist, frykten for hva andre skal si og tenke om oss - frykt er faktisk ett valg vi velger å ta. Om vi skal tenke på hva alle andre skal si og tenke - har vi ikke tatt 100% ansvar for vårt eget liv. Vi har latt oss styre av andre mennesker rett og slett, og dette synes vi jo da er helt greit. Ikke sant? Vi kan jo ikke unnskylde og bortforklare en sannhet. 





Den dagen vi har tatt 100% ansvar for vårt eget liv, slutter å unnskylder oss. Personlig utvikling er nøkkelordet her, da har vi startet på ett nytt kapittel i livet. 

Have a great day

Kjetil

tirsdag 20. oktober 2015

Vi har kommet over ......

Ja, hei du.

Du lurer nå sikkert på hva vi har kommet over, vel det skal jeg forklare deg.

Vi har kommet over 100% organiske produkter, dvs de inneholder INGEN giftstoffer, INGEN kjemikalier. Om du vil vite mere om Essante Organics, kan vi lese om oss her. Dette er vi veldig stolte av, og nå er det vår oppgave å fortelle alle sammen at vi finnes.





Vi pusser tennene hver dag. Vi dusjer/vasker oss hver dag. Vi vasker tøy, oppvask, gulv, tørker støv osv hver dag. Da er det ikke noe rart vi er syke og går tom for energi. Kroppen som vi skal ha hele livet, er ikke laget for å ta i mot så mye gift vi påfører oss selv hver dag, hele livet - det må til slutt komme en reaksjon på ett eller annet. Fra vi er født, får vi mat med gift i, vi leker med leker som er full av gift, klærne som vi får vasket er full av gift, hver gang vi får byttet bleie blir vi påført gift, hver gang vi skal legge oss i sengen eller vognen er vi omkranset av gift. Ett voksent menneske har i snitt påført seg ca 150 forskjellige giftstoffer/kjemikalier omtrent 2 timer etter at vi har stått opp hver dag...hver dag! Dette gjør vi da 365 dager i året 24/7....!!!





Selv har vi valgt å legge om livsstilen her hjemme. Vi har byttet ut disse produktene vi vet vi bruker hver dag. Dette hjelper ikke bare oss selv, men også naturen. Spillvannet skal også ut i naturen igjen, da kan vi også med god samvittighet dusje, vaske klær osv. Har vi faktisk tenkt på hva som renner ut og igjennom sluket vårt på badet? Eller når vi har satt på en vaskemaskin, oppvaskmaskin som har stått og gått hele dagen, hver dag, hele livet?





Hva alle andre gjør og mener får være ens egen beslutning og avgjørelse. Vi omgir oss med positive mennesker som ønsker det samme som oss. Bedre helse, bedre hjemmemiljø, bedre utemiljø osv. Tenk på våre barn, som faktisk ikke får velge selv, de må bruke det vi foreldre velger for dem. Tenk om de skulle bli syke fordi de fikk for mye gift i kroppen?  - Vi viste ikke bedre, eller at dette viste vi ingenting om. i 2015 kan vi ikke si at vi ikke finner svar på det vi lurer på, de ligger rett foran nesa vår. Google kan vi bruke, søk opp det vi trenger å vite, er vi da ikke fornøyd, kan vi sitte lengre og utforske. Vi har hele tiden to valg. Da er det opp til oss å ta disse valgene.





Det er også umulig å bli 100% giftfri. Vi har industri rundt oss, biler, båter, fly osv - men kan vi selv påvirke vår egen hverdag med det vi selv er i stand til, er mye gjort. Ser også flere og flere slutter å spise kjøtt, og det kommer også av gift etc. Selv har jeg ikke valgt bort kjøttet enda, men tanken er der. Jeg kommer ikke til å bli noen anti for kjøtt, eller annet - men hjemme hos oss er det slik som beskrevet over, men giftfrie produkter.





Hvorfor Essante? De er de eneste innen denne sjangeren som har denne standarden på alle sine produkter. Veldig gode produkter, de kan ikke måle seg med noen. Ingen over, ingen ved siden, og ingen under. Vi sier som vår eier: Michael Venninger. "Du kan ikke være litt gravid, enten så er du gravid, eller så er du det ikke." Enten har man giftfrie/kjemikaliefrie produkter, eller så har man det ikke. Hjelp oss å gjøre kloden vår grønn igjen.



Mvh

Kjetil