onsdag 3. mai 2017

Forgifter du barna dine?

Vi står opp hver dag, en eller annen gang i løpet av døgnet, men sett at vi stod opp hver dag klokken 0600 og innen klokken 0900 har vi fått i oss over 150 forskjellige gift/kjemikalier - HVER dag, hele uken, hele året, hele livet. Dette er fordi vi vasker oss, dusjer, pusser tenner, smører oss med kremer, bruker deo, sminker etc, spiser mat. Om vi i oss denne giften, vil også våre barn gjøre det samme. Vi ville jo selvsagt aldri skade barna våre - men egentlig det er nettopp det vi gjør - ubevisst...Nå vet du selv at du har blitt klar over noe du ikke viste - du må ikke bli sint på meg, deg selv eller noen andre. 

Disse 150 forskjellige giftstoffene vi får i oss hver dag, vil gjøre noe med oss og våre barn - Ja, det vil gi oss hormonforstyrrelser, ubalanse i kropp, det er relatert til langt mer alvorlige sykdommer. Jeg anbefaler deg til å bruke google/yahoo eller en annen søkemotor for å søke opp ingrediensene vi har i våre produkter som vi har og bruker hjemme. Start med å søke opp den nederste, for den er det minst av, men om det allerede blir treff på den, trenger du ikke å søke etter flere gifter i produktet. Jeg hjelper deg gjerne med å gjøre dette, for nå har du innsett at vi faktisk har bevisstgjort ett problem som de fleste har. Håper at du faktisk fikk ett "støkk" i magen - hva er det i all verden er det egentlig driver med? Hva er det vi gjør med oss selv? Våre barn? 

Men om vi tar disse 150 forskjellige giftstoffene, putter disse inn i 150 forskjellige sprøyter, som du sprøyter en etter en inn i ett eple, så gir du dette til ditt eget barn og sier at barnet skal spise dette - eple inneholder selvfølgelig disse 150 forskjellige giftstoffene som vi får i oss hver dag. Hadde du virkelig gitt barnet dette eple med all den giften som tilsvarer dosen vi får i oss HVER dag? 

- Bildet er tatt av Michael Wenninger sitt webinar i går. Anbefaler alle å se dette! -


"Dette kan jeg jo ikke gjøre" vil folk nå si - jeg vil ikke gi barnet mitt ett eple full av gift...Hmmm, hvorfor ikke, men du gir jo barnet ditt dette hver dag likevel - så dette er ingen forskjell. Nå har vi faktisk gitt deg ett "bilde" på hva som faktisk skjer, og hva vi gjør - hver dag, hele livet. Jeg tenker at vi som foreldre har ett stort ansvar med å gjøre noe med det, barna skal også ha oss som foreldre hele livet. Jeg vil heller dø av naturlig alderdom, enn å dø av sykdommer forårsaket av gift og kjemikalier som vi har puttet i kroppen før jeg ble født. 

Vår uvitenhet skyldes kunnskapen vår, men i dag kan vi ikke unnskylde oss, det finnes store forskninger som forklarer i klartekst hva som er farlig og ikke farlig i dag. Vi har selvsagt ett ansvar for oss selv, våre barn og barnebarn. Det finnes mennesker som ikke vil endre på seg, det finnes mennesker som vil, og vi har ett ansvar med å opplyse alle at alternativer finnes. Jeg snakker til de som er klare for å endre seg og for sine barn. Når min tur kommer til å forlate denne verden, skal jeg etterlate den så frisk og rent som overhode mulig, og ha gitt alle den samme muligheten til å velge. 




De bruker også gift og kjemikalier i maten vi spiser, de bruker masker og overtrekkdresser når de behandler maten vår - for meg er dette ikke helt innenfor. Men giften og kjemikalier trekke da inn i bladene, røttene osv...dette er også gift som vi får i oss. Dette er også noe vi gir våre barn - hver dag. Det er flott med all den giften i maten vår også, ikke sant? Her gjelder det også å ta ansvar for oss selv og våre barn.  

For å repetere litt: 
Det finnes ingen unnskyldning som vi kan bruke nå i dag, i dag kan vi gjøre oss selv kunnskapsrike bare ved å søke det opp på nettet. Vi trenger ikke å gå i angrep på noen, eller gå i forsvar for deg selv. Jeg ville ha vært takknemlig for all god info jeg kan få, og om det kan hjelpe meg til å ta andre gode valg og endre på gamle vaner - hadde dette vært midt i blinken for meg. Jeg ville også ha vært takknemlig om noen kom bort til meg og sa at barna dine får i seg ett "eple full av gift hver dag av deg" - jeg ville da selvfølgelig ha sluttet med å gi de dette "eple" hver dag.  


Jeg sier ikke at du IKKE er glad i dine barn, barnebarn eller deg selv, men nå som jeg har fått deg til å tenke litt, burde du nå ta andre valg. Om du ikke kan ta alle valgene, er det nok greit å ta ett steg om gangen. Det å bevisstgjøre noen, er veldig viktig. Også dette med å opplyse farer og alvorlige ting. Om våre barn leker langs veien, hadde nok alle foreldre vært glad om de fått beskjed om at barna deres leker langs veien, og med tanken på at de kan bli påkjørt er stor. Men hva med all den giften eller kjemikaliene vi/barna får i oss hver dag, den usynlige faren... ? Det er like farlig det, kanskje vi burde takke de som opplyser og som hjelper oss til å bli bevisstgjorte på en fare, enn å unnskylde seg og bli sint fordi man bruker konkrete ord og fakta. 

Hvorfor blir det født barn med diabetes 2 i dag? Var ikke det en sykdom kun de gamle fikk? Jo det var det skjønner du, men i dag spiser vi like mye som før, beveger oss mindre nå enn tidligere og da får vi mer plager enn da vi alle var ute å gjorde noe hver dag. Dette er en "sykdom" vi selv har påført oss selv, fordi vi ikke beveger oss like mye som tidligere. Hva med barna, dette i kombinasjon med gifter og kjemikalier som skal absorberes av en kropp som er laget for å være i bevegelse til enhver tid. Det er vi som selv har valgt å lage oss rutiner som å se på tv, sitte å spille, velge å sitte mer enn å bevege seg - dette er vårt EGET valg. Vi ble født med en fri vilje, så bruk det. Ikke la andre styre dine valg, ditt liv.  




Start med å tenke annerledes, velg det som er mest riktig for deg. Tenk på hva vi kan påføre oss selv og våre barn. Gi deg selv tid til å søke og utforske selv på google/yahoo etc... du trenger ikke å tro eller høre på meg - men søk selv, det er alt jeg ber deg om. ToxicFree merket, det er så unikt, det er bare 5 selskaper på verdensbasis som har lov til å bruke. Og de produktene jeg bruker, innehar disse strenge merkene, samt at de også ha 175 forskjellige sertifikater på sine ingredienser. Michael Wenninger sier det veldig enkelt. Man kan ikke være nesten Gravid, enten er du gravid, eller så er du ikke gravid. Samme er det med produkter, enten er de giftfrie, eller så inneholder de gift, de kan ikke være nesten giftfrie... Pass på selskaper som lager sine egne sertifikater, de manipulerer markedet med falske "fakta". Men for å være ekstra streng med deg, skal du søke opp alle ingrediensene på google/yahoo eller andre søkemotorer...start med den siste ingrediensen. 

På forespørsel kan jeg sende deg de mest giftigste kjemikaliene - de giftige 10 har vi kalt de. Disse kan du fritt sjekke opp på søkemotorer... :) 

Mvh

Kjetil Nordrum