lørdag 29. oktober 2016

Klokken er:

Klokken er 02:05 Dato: 29.10.2016




Kjære leser.

Klokken er nå: 02:23 - slettet innlegget og startet på nytt. 



Jeg finner egentlig ikke på hva jeg skal skrive om, jeg pleier å ha en del dype innlegg. 

Om jeg skriver ett innlegg om feks Selvinnsikt...(det har jeg skrevet om før også - men passet så fint inn nå), så vil de som ikke ha selvinnsikt føle at jeg skriver til nettopp de. Hmmm det er så rart det der faktisk. (Eller at vi snakker med folk)



Så essensen her er: Uansett hva vi skriver, vil det alltid være noen som liker det vi skriver og det vil alltid være noen som ikke liker det vi skriver.

Vi kan velge å være ærlige, uærlige, manipulerende osv i det vi sier/skriver. Men vi som hører eller ser hva som skrives eller prates om, har selv ansvar om å søke sannheten. 



Om vi finner ut hva sannheter er, og den er ærlig og oppriktig - kjør på! Men om du velger usannheter og manipulasjon selv om du vet at det er feil, det sier mer om deg som person. Du lyver ikke bare for deg selv, men for din familie osv - og som regel blir det satt en stopper - og Karma kommer å banker på din dør.

Fordelen med å være ærlig, er at jeg trenger ikke å bekymre meg for at Karma skal komme til meg! "Karma is BITCH" - heter det. Den er selvforskyldt, og jeg kan ikke annet å le når jeg hører at Karma har vært på besøk hos andre.



Karma oppstår ikke av seg selv, det er noe vi selv har stelt i stand i håp om at andre skal bli tatt av sin Karma. I de fleste tilfellene ser "alle" i feil retning og så banker Karma på "alle" sin dør! Som regel kommer Karma på grunn av misunnelse, hat, manipulasjon og uærlighet. Karma på bondespråket er: "Kua he glømt at hu sjøl he vørri kalv".

Det å snakke nedlatende om andre, det å fortelle usannheter - ja det er mange ting som er roten til Karma. Karma - den kommer tilbake når vi minst aner det. Nei så lavt har jeg ikke sunket og så vondt vil ikke jeg meg selv, og Karma kommer som sagt ikke på min dør! Jeg har såpass selvrespekt og er så glad i meg selv, at min dør er både feiet og vasket (har tatt meg veldig god tid til å vaske)

Klokken er 03:04 - 

Nei det får bli en bloggpost en annen dag. Dette ble bare noe jeg kastet sammen i en fei. Halvsovende i stua, med vann og c-vitaminer.

Karma er også det gode.



Ha en fin natt der du er, klokken er nå: 03:15

Kjetil Nordrum

lørdag 8. oktober 2016

Giftfritt? Vi er den eneste i bransjen som er GIFTFRITT

Hei kjære Lesere.



Vi, Johanna og jeg er så fantastisk heldige å få være med på å bygge opp verdens første og til nå det eneste selskapet som har 100% rene og giftfrie produkter. Selskapet heter Essante Organics, og ble startet i 2009 av brødrene Michael og Daniel Wenninger.



Essante Organics har sertifiseringer som INGEN andre har i vår bransje. Er du i tvil om hva som er i dine produkter, sjekk ut dette selv på GOOGLE – jeg vet av erfaring at mange selskaper sier at de har 100% rene og giftfrie produkter. Start med å skrive inn den siste ingrediensen, da kan du selv se hva den inneholder og hva den kan gjøre med våre sårbare kropper. For du trenger jo ikke å tro på meg, men du kan tro på Mr GOOGLE.



Essante Organics har til nå 24 forskjellige sertifikater som overlapper hverandre i de forskjellige produktene. For å få sertifikatene må de igjennom mange forskjellige laboratorium for å komme igjennom ”nåløyet”, det er flere uavhengige organisasjoner som utsteder disse sertifikatene. Sertifikatene er de aller beste i bransjen, og det er ikke hvem som helst som får disse. Vil også tilføye her at mange andre selskaper lager sine egne sertifikater som skal etterligne de som er riktige, og da lures folk til å tro at de både formidler og bruker RENE og giftfrie produkter.



Synes det er fælt at du skal sitte å tro at du formidler og bruker rene 100% gift og kjemikaliefrie produkter. I Direktesalgsbransjen finnes det kun ett selskap som fører 100% giftfrie produkter og det er Essante Organics. Om noen skulle fortelle deg noe annet, må du gjøre som jeg sier – sjekk ut på GOOGLE, ta den siste ingrediensen og google den, stort sett holder det å sjekke den siste…men ta gjerne flere om du vil. Eller så kan du lukke øynene og late som det jeg sa ikke betydde noe for deg, og være stolt av å formidle og lure andre til å tro at de får giftfrie produkter.



For oss handler dette om å ta ett valg for oss selv og våre barn, vi tar også del i ett nytt paradigmeskifte – verden skal på ny bli grønn. Norge er ett land som kan kategoriseres som ett U-Land når det gjelder sunnhet, og rene produkter – samt riktig info til allmennheten. Vi kan ikke bare sitte å se på at produktene inneholder masse giftstoffer og farlige kjemikalier, og være så naive som vi nordmenn er. Vi nordmenn har bare akseptert at staten skal ta vare på oss, det staten sier – ”er riktig”. Så lenge ett stoff(gift/kjemikalie) ikke er over 1% av innholdet, trenger det heller ikke å stå som ingrediens på etiketten. Alt over 1% av innhold MÅ stå på etiketten, dette er jo helt forferdelig - og dette har vi jo akseptert. Vi kjøper jo disse produktene hele tiden, og dette smører vi på oss selv og våre barn - så jo dette har vi akseptert og støtter jo da gift-industrien. Med vår støtte, lar vi de få lov til å produsere mer og mer produkter til oss, med mer og mer gift - og de skjuler disse under nye navn hele tiden. 



Hva kan skje? Vi kan bli syke av produkter som inneholder gifter og kjemikalier, de forstyrrer hormonene i kroppene våre, de kan gi oss sykdommer som er relatert til giftstoffene, som er en direkte kilde til sykdommer. Jeg hører til stadighet at ”vi alle skal jo dø en gang”, og det er jo riktig – men vi trenger jo ikke å dø tidlig fordi vi ikke tok vare på oss selv? Jeg vil heller dø av naturlig alderdom, og leve så lenge som overhode mulig – jeg har jo barn og barnebarn som betyr så mye for meg og jeg betyr så mye for dem. De skal kunne sitte i etterkant å vite at jeg gjorde alt jeg bare kunne for å være så lenge som mulig. Det koster å holde seg frisk, men det koster mer å være syk. Derfor må vi selv ta mer ansvar for oss selv og vår helse. Blir vi syke, går vi til legen – vi skal oppsøke lege når vi blir syke. Men det er perioden før vi oppsøker legen som er viktig og hva vi gjør med oss selv, mange av oss har heldigvis blitt veldig bevisste med å ta eget ansvar på å holde seg selv ansvarlig for egen helse og livsstil.



Selv har jeg vært syk, og jeg vet hvordan det er å leve i sykdom og med sykdom. Jeg valgte det siste alternativet og er stolt av det i dag – jeg måtte bare bestemme meg om hva som var riktig for meg og hvordan jeg skulle oppfattes utad. 

Derfor ønsker jeg at du skal gjøre som meg - ta ett nytt valg i livet. Bruke giftfrie produkter for deg selv, dine barn og din familie. Slutt å bruke unnskyldningen "vi skal alle sammen dø en gang" eller "det skjer ikke meg noe". Å gjøre endringer i livet er bra for både deg og barna dine. La de heller ha en mamma eller pappa så lenge de kan. Hvor ofte hører vi ikke i dag om mennesker som får sykdommer som kreft, hjerteinfarkt og hjerneslag? Mye oftere enn før - og det er det en grunn for. Det er hvordan vi lever! Og vi blir ett resultat ut av det. 

Ha en finfin Lørdagskveld.

Hilsen 

Kjetil Nordrum

torsdag 26. mai 2016

Vi har alle ett valg!


Vi har alle ett valg:



Alle kan vi ta riktige valg, og alle kan vi ta feil valg - uansett er dette valg. Vi kan velge å ta ett riktig valg eller så kan vi velge å ta ett feil valg - uansett hvilket valg VI har tatt, er det vi som har tatt det. Vi kan ikke skylde på noen. Det er ingen andre som står ansvarlig for våre valg, for det har vi helt og holdent tatt selv. Vi kan aldri skylde fra oss våre valg fra oss, det er å sette oss selv på utsiden.



Når vi tar 100% ansvar for våre valg i livet, vil vi også kjenne at våre grunnverdier endrer seg i takt med valgene våre. Mange mennesker vil da ikke "kjenne" oss igjen, fordi vi har endret oss. Ja for vi vil ikke ha unnskyldninger, drama, misunnelse, intriger skapt av mennesker som ikke tar egne valg i tråd med ansvaret vi selv har.

Dette er ett mindset, vi har tatt en beslutning i livet hvor drama, unnskyldninger etc ikke skal eksistere i livet. Dette skjønner ikke mennesker som ikke har tatt 100% ansvar i livet, de er vant med å leve i unnskyldninger, hvite løgner, tro på alt de hører uten å sjekke fakta, leve som de alltid har gjort - det er feil på alle andre enn dem selv.


Selv har jeg tatt ett eget valg som er det beste jeg har gjort i mitt liv, så en konsekvens i mitt liv er da at mine grunnverdier har endret seg. Jeg ser ikke på ting i livet som skjer som en katastrofe, men som en utfordring som er dagligdags i våre liv og er ganske så løsningorientert på mange måter. Det finnes alltid en grunn for at ting skjer, vi kan da igjen velge å lage noe stort ut av det, eller så finner vi løsninger og lar det være med det.



Ofte er vi så opptatte å ha rett, og alle andre feil. Vi vokser opp med forskjellige historier i livet, hvor vi danner våre liv ut i fra. Om det er rett eller feil - handler igjen om valgene vi tar, og vi velger helt og holdent om hva vi skal lage drama om. 



Selv er jeg allergisk mot drama - så det finnes ingen drama i livet mitt - drama blir kuttet før det kommer til poenget. Så er du en som starter eller skal forklare meg om ditt drama, finn deg ett annet sted å lage drama. Ei heller hjemme hos meg hører drama hjemme, alle i huset vet dette. Så oppstår det drama, blir det kuttet før det er startet. Det er ett standpunkt som vi har tatt hjemme. Så får andre ta sine standpunkt i sine hjem.



Da er det opp til oss selv om hvordan vi skal oppfattes av andre. Er vi en drama queen, blir vi også tatt for det. Er vi en egoist, blir vi tatt for å være egoist. Så da er det vårt valg om hvordan vi skal oppfattes som sagt. Titt inn i speilet, hva ser du? Det vi ser, er hva vi er. Vi er ett ekko av vårt eget liv. Vi kan velge å endre på det, men det er bare vi selv som kan. Så velg riktig.

Kjetil

søndag 31. januar 2016

Hvorfor Direktesalg

Hvorfor Direktesalg...

Bransjen Direktesalg er i stor vekst, og innehar kanskje den største veksten i verden nettopp nå. Mennesker ser en mulighet til feks å jobbe fra sitt eget hjem, deltidsjobb med fulltidslønn, frihet til å velge selv osv.


Hva er positivt med Direktesalg:


Bestemme sin egen arbeidstid
Lønnen bestemmer man selv etter innsats
Frihet til å reise og ta ferie når en vil selv
Treffe mange hyggelige kollegaer
Faktisk jobbe med det man har lyst til
Jobbe i Team
Få utdannelse
Gi utdannelse
Være Din egen sjef




Vi får også en egen nettside, her kan vi feks selge til kun produktkunder. På denne siden, har vi full oversikt på inngående og utgående økonomi. Vi kan se hvor mye vi trenger å jobbe for å oppnå ett neste "lønnstrinn" og hvem som jobber og ikke jobber. De som ikke jobber, kan vi da tilby vår hjelp, og kvalitetsikre vår business.

Dette er også den største bransjen med flest millionærer. Ingen annen bransje har så mange millionærer som Direktesalg. Hvorfor? Flere og flere benytter seg av å ha ett Direktesalgsselskap som en jobb nummer 2. Det er faktisk ett Direktesalgsselskap som startet opp i 1870 årene, det eksisterer fortsatt, nå husker jeg ikke navnet på dette, men det kan søkes opp på sidene til Europeiske Direktesalgsforbundet. Dette gjør også Direktesalg til en av verdens eldste bransjer og yrker. Om vi vil eller ei, så bedriver vi alle sammen med Direktesalg uten å vite om det, fordi vi ikke tjener noe på det. Når vi forteller venner om filmen vi nettopp så på kino, slik at de også får lyst til å se denne filmen - er ett direktesalg, bare at vi tjener ikke på dette salget. Så hver gang vi forteller noe til noen som gjør at de kjøper noe vi selv har hatt en positiv opplevelse med, gjør oss til skjulte "Direkteselgere".




Direktesalg i dag har kommet for å bli. Flere ser muligheten å ha dette som en jobb nummer 2, og dette kan alle gjøre. Satt å så en film i dag, hvor en jente på 11 år har startet opp. Så kan hun, så kan vi. I dag har vi mange mennesker som får permisjonsvarsel fra sin arbeidsgiver/oppdragsgiver, flere vil gå en ukjent tid i møte... Da kan vi gjøre ett valg, sette oss ned å vente på at NAV skal hjelpe oss og hjelpe oss med alle problemene vi selv kunne ha løst FØR vi var uten jobb, eller så kan vi velge å gjøre ting nå, slik at omstillingen ikke blir så stor.

Selv håper jeg at flest mulig vil kunne se på Direktesalg som en STOR mulighet, og denne muligheten er for alle og enhver. Her handler det om at vi alle tar ansvar for oss selv og gjør det som er best for oss. Mange klager for at de har dårlig økonomi, men de gjør ikke noe med det - de velger heller å klage på noe de selv kunne ha unngått i lengre tid!

Som oftest hører vi mye negativt om Direktesalg, og hvordan de assosierer Direktesalg med "Pyramideselskaper". Stort sett er dette fremsatt av mennesker som ikke har kunnskap, eller ikke har hjerne for forståelse av denne type Business, og disse menneskene vil aldri forstå dette heller. Kunnskap er viktig, vi kan ikke bare høre hva andre sier om direktesalg ol, og da skulle vi liksom vite alt om direktesalg? Vi må selv ha opplevd dette på kroppen for å forstå og skjønne hva vi egentlig står å snakker om.




Finn deg ett godt selskap, og JOIN med god samvittighet, mange gode ledere står med åpne armer for å ta deg imot. Invester i deg selv, og bygg opp din egen pensjon på sikt, og førtidspensjoner deg...kanskje etter 5 år alt. Kos deg.

Mvh

Kjetil

lørdag 30. januar 2016

Leve uten gift etc...er vanskelig, men vi kan minske inntaket av giftstoffer og kjemikalier betraktelig.



Det å leve uten gift er vanskelig, men vi kan minske inntaket av gift og kjemikalier i produkter vi tilfører både på og i kroppen vår. Om vi starter med ett og ett produkt av gangen, så vil dette på sikt skape en bedre hverdag med mindre gift og kjemikalier for oss. FBI = Forbruker Inspektørene på NRK hadde ett program nettopp om dette med gift og kjemi vi påfører oss hver dag, og hovedpersonen hadde før kl 0900 på morgenen påført seg 150 giftstoffer på og i kroppen. Dette skjer hver dag, hver dag hele livet med oss. Er det greit at vi skal påføre oss så mye "dritt"? Og ikke nok med det, men hva med Barna våre som ikke får bestemme selv hva de skal bruke. De MÅ bruke det vi bruker. I dag kan vi jo bare google, det finnes INGEN unnskyldning på at vi ikke vet, eller at dette visste vi ikke. Alt finnes om vi selv gjør det som er riktig, å ta 100% ansvar for oss selv og våre barn. 



Hva skjer da med kroppen våre med all denne giften og kjemikaliene som flyr rundt i kroppene våre? Forskere og leger har funnet sporer av gifter og kjemikalier i svulster som er ondartet, de finnes i våre celler som gjør oss syke. Vi alle vet at det er farlig å røyke, likevel gjør vi det. Hva må til for at vi skjønner alvoret i dette? Må vi selv bli syke? Eller holder det med at det er nok mennesker som har startet med å ta 100% ansvar for seg selv og sine barn, fordi mange rundt disse menneskene har dødd i forbindelse med alle de mange nye livsstilssykdommene som har kommet fordi vi lar de komme?



Vi får giftstoffer fra fabrikker, trafikk og alt annet vi ikke kan selv bestemme over, men det lille vi kan gjøre selv, er kanskje det viktigste vi kan gjøre. Holdningen til hvert enkelt menneske er avgjørende for dem selv, jeg kan kun hjelpe meg selv og mine barn. Men jeg skal ikke sitte på mine eldre dager å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke gjorde nok når de var små. Alt jeg gjør påvirker andre, selv visste jeg ikke så mye selv for noen år siden - det jeg vet nå, skal ikke gå utover mine barn så lenge de er hos meg. Hva de gjør når det er 18 år, er opp til dem selv, men de har med seg ett grunnlag for å tenke selv om hva som er farlig og ikke farlig.



Essante Organics har ett fullverdig sortiment for utvendig kropp og innvendig kropp, så nå kan vi ikke si at dette ikke finnes heller. Det handler om å ta ett valg for resten av ditt liv. Vi kan velge å leve som vi alltid har gjort, spise det vi vil, putte i oss alt som kan gjøre oss syke, eller at vi kan velge å leve sunt og få ett bedre liv. Vi kan late som at vi ikke kjenner noen som har fått kreft, eller dødd av hjerteinfarkt og andre nye livsstilssykdommer. 



Ha en finfin kveld

Kjetil