lørdag 29. oktober 2016

Klokken er:

Klokken er 02:05 Dato: 29.10.2016




Kjære leser.

Klokken er nå: 02:23 - slettet innlegget og startet på nytt. 



Jeg finner egentlig ikke på hva jeg skal skrive om, jeg pleier å ha en del dype innlegg. 

Om jeg skriver ett innlegg om feks Selvinnsikt...(det har jeg skrevet om før også - men passet så fint inn nå), så vil de som ikke ha selvinnsikt føle at jeg skriver til nettopp de. Hmmm det er så rart det der faktisk. (Eller at vi snakker med folk)



Så essensen her er: Uansett hva vi skriver, vil det alltid være noen som liker det vi skriver og det vil alltid være noen som ikke liker det vi skriver.

Vi kan velge å være ærlige, uærlige, manipulerende osv i det vi sier/skriver. Men vi som hører eller ser hva som skrives eller prates om, har selv ansvar om å søke sannheten. 



Om vi finner ut hva sannheter er, og den er ærlig og oppriktig - kjør på! Men om du velger usannheter og manipulasjon selv om du vet at det er feil, det sier mer om deg som person. Du lyver ikke bare for deg selv, men for din familie osv - og som regel blir det satt en stopper - og Karma kommer å banker på din dør.

Fordelen med å være ærlig, er at jeg trenger ikke å bekymre meg for at Karma skal komme til meg! "Karma is BITCH" - heter det. Den er selvforskyldt, og jeg kan ikke annet å le når jeg hører at Karma har vært på besøk hos andre.



Karma oppstår ikke av seg selv, det er noe vi selv har stelt i stand i håp om at andre skal bli tatt av sin Karma. I de fleste tilfellene ser "alle" i feil retning og så banker Karma på "alle" sin dør! Som regel kommer Karma på grunn av misunnelse, hat, manipulasjon og uærlighet. Karma på bondespråket er: "Kua he glømt at hu sjøl he vørri kalv".

Det å snakke nedlatende om andre, det å fortelle usannheter - ja det er mange ting som er roten til Karma. Karma - den kommer tilbake når vi minst aner det. Nei så lavt har jeg ikke sunket og så vondt vil ikke jeg meg selv, og Karma kommer som sagt ikke på min dør! Jeg har såpass selvrespekt og er så glad i meg selv, at min dør er både feiet og vasket (har tatt meg veldig god tid til å vaske)

Klokken er 03:04 - 

Nei det får bli en bloggpost en annen dag. Dette ble bare noe jeg kastet sammen i en fei. Halvsovende i stua, med vann og c-vitaminer.

Karma er også det gode.



Ha en fin natt der du er, klokken er nå: 03:15

Kjetil Nordrum

lørdag 8. oktober 2016

Giftfritt? Vi er den eneste i bransjen som er GIFTFRITT

Hei kjære Lesere.



Vi, Johanna og jeg er så fantastisk heldige å få være med på å bygge opp verdens første og til nå det eneste selskapet som har 100% rene og giftfrie produkter. Selskapet heter Essante Organics, og ble startet i 2009 av brødrene Michael og Daniel Wenninger.



Essante Organics har sertifiseringer som INGEN andre har i vår bransje. Er du i tvil om hva som er i dine produkter, sjekk ut dette selv på GOOGLE – jeg vet av erfaring at mange selskaper sier at de har 100% rene og giftfrie produkter. Start med å skrive inn den siste ingrediensen, da kan du selv se hva den inneholder og hva den kan gjøre med våre sårbare kropper. For du trenger jo ikke å tro på meg, men du kan tro på Mr GOOGLE.



Essante Organics har til nå 24 forskjellige sertifikater som overlapper hverandre i de forskjellige produktene. For å få sertifikatene må de igjennom mange forskjellige laboratorium for å komme igjennom ”nåløyet”, det er flere uavhengige organisasjoner som utsteder disse sertifikatene. Sertifikatene er de aller beste i bransjen, og det er ikke hvem som helst som får disse. Vil også tilføye her at mange andre selskaper lager sine egne sertifikater som skal etterligne de som er riktige, og da lures folk til å tro at de både formidler og bruker RENE og giftfrie produkter.



Synes det er fælt at du skal sitte å tro at du formidler og bruker rene 100% gift og kjemikaliefrie produkter. I Direktesalgsbransjen finnes det kun ett selskap som fører 100% giftfrie produkter og det er Essante Organics. Om noen skulle fortelle deg noe annet, må du gjøre som jeg sier – sjekk ut på GOOGLE, ta den siste ingrediensen og google den, stort sett holder det å sjekke den siste…men ta gjerne flere om du vil. Eller så kan du lukke øynene og late som det jeg sa ikke betydde noe for deg, og være stolt av å formidle og lure andre til å tro at de får giftfrie produkter.



For oss handler dette om å ta ett valg for oss selv og våre barn, vi tar også del i ett nytt paradigmeskifte – verden skal på ny bli grønn. Norge er ett land som kan kategoriseres som ett U-Land når det gjelder sunnhet, og rene produkter – samt riktig info til allmennheten. Vi kan ikke bare sitte å se på at produktene inneholder masse giftstoffer og farlige kjemikalier, og være så naive som vi nordmenn er. Vi nordmenn har bare akseptert at staten skal ta vare på oss, det staten sier – ”er riktig”. Så lenge ett stoff(gift/kjemikalie) ikke er over 1% av innholdet, trenger det heller ikke å stå som ingrediens på etiketten. Alt over 1% av innhold MÅ stå på etiketten, dette er jo helt forferdelig - og dette har vi jo akseptert. Vi kjøper jo disse produktene hele tiden, og dette smører vi på oss selv og våre barn - så jo dette har vi akseptert og støtter jo da gift-industrien. Med vår støtte, lar vi de få lov til å produsere mer og mer produkter til oss, med mer og mer gift - og de skjuler disse under nye navn hele tiden. 



Hva kan skje? Vi kan bli syke av produkter som inneholder gifter og kjemikalier, de forstyrrer hormonene i kroppene våre, de kan gi oss sykdommer som er relatert til giftstoffene, som er en direkte kilde til sykdommer. Jeg hører til stadighet at ”vi alle skal jo dø en gang”, og det er jo riktig – men vi trenger jo ikke å dø tidlig fordi vi ikke tok vare på oss selv? Jeg vil heller dø av naturlig alderdom, og leve så lenge som overhode mulig – jeg har jo barn og barnebarn som betyr så mye for meg og jeg betyr så mye for dem. De skal kunne sitte i etterkant å vite at jeg gjorde alt jeg bare kunne for å være så lenge som mulig. Det koster å holde seg frisk, men det koster mer å være syk. Derfor må vi selv ta mer ansvar for oss selv og vår helse. Blir vi syke, går vi til legen – vi skal oppsøke lege når vi blir syke. Men det er perioden før vi oppsøker legen som er viktig og hva vi gjør med oss selv, mange av oss har heldigvis blitt veldig bevisste med å ta eget ansvar på å holde seg selv ansvarlig for egen helse og livsstil.



Selv har jeg vært syk, og jeg vet hvordan det er å leve i sykdom og med sykdom. Jeg valgte det siste alternativet og er stolt av det i dag – jeg måtte bare bestemme meg om hva som var riktig for meg og hvordan jeg skulle oppfattes utad. 

Derfor ønsker jeg at du skal gjøre som meg - ta ett nytt valg i livet. Bruke giftfrie produkter for deg selv, dine barn og din familie. Slutt å bruke unnskyldningen "vi skal alle sammen dø en gang" eller "det skjer ikke meg noe". Å gjøre endringer i livet er bra for både deg og barna dine. La de heller ha en mamma eller pappa så lenge de kan. Hvor ofte hører vi ikke i dag om mennesker som får sykdommer som kreft, hjerteinfarkt og hjerneslag? Mye oftere enn før - og det er det en grunn for. Det er hvordan vi lever! Og vi blir ett resultat ut av det. 

Ha en finfin Lørdagskveld.

Hilsen 

Kjetil Nordrum