torsdag 1. mai 2014

Sannhet om usannhet...


Tenk å sitte og drikke kaffe med noen den ene dagen, så skal samme person sitte å snakke dritt om deg neste dag... Dette er mennesker som du IKKE skal ha i livet ditt. Bare tenk hvor mange ganger du kanskje har betrodd deg for ett slikt menneske?


Alt du har sagt, vil da bli brukt mot deg. Men uansett har du kun fortalt de sannheten, men din sannhet, blir ikke dems "sannhet". Og dette er mennesker som omgår selv med falske mennesker, disse finner hverandre.


Hvem slike falske mennesker er? Huff, de kan være overalt, de kan være dine kollegaer, venner og til og med familie, så de finnes i alle varianter. Men familie og venner kan vel ikke være slik? Jo, det er jo de som kjenner deg best, og de vet mye om deg allerede. Og du kan bli ett uskyldig offer i noens "dirty" spill. Men det er også viktig å huske at noen vokser opp med løgner i livet sitt, så lenge de vokser opp i løgner, så blir løgner for dem en sannhet, så da blir det helt riktig av de å snu på sannheten om til løgn. Men de vet om det, de selv kan stoppe det.





Men hva kommer dette av at folk er slik? Mangel på kjærlighet som barn? Ikke blitt sett og hørt, så man må lyve for å få oppmerksomhet? Dette er kanskje sant, men en hypotese... uansett, vet personen nøyaktig hva den gjør til enhver tid, og vet at den setter ut usannheter om andre, snakker rundt andre mennesker - skaffer seg egentlig en FAN - klubb basert på løgner.


Kjetil


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar