onsdag 6. august 2014

Begrenser du deg selv?


Gi slipp på det som begrenser livet ditt!

 
 
Det finnes så mange ting vi mennesker bruker som unnskyldninger for å ikke komme oss videre i livene våre, noen av de er beskrevet under her. Vi lar de ligge uten å gjøre noe med de, og de gir oss smerte, stress og lidelser, tenk om vi kunne gitt slipp på de så hadde vi også hatt ett enklere og lykkligere liv. Gå inn med en avtale med deg selv, og si følgende "Fra og med i dag vil jeg gi slipp på alle de «tingene» som ikke lenger tjener meg!"

Du må være villig til å gi opp behovet for å alltid kontrollere alt som skjer med deg og de menneskene rundt deg og tingene rundt deg. Situasjoner, hendelser, mennesker, osv. Enten det er dine kjære, kollegaer, eller bare fremmede du møter på gaten – bare la dem være. Tillat alt og alle å være akkurat som de er , og du vil se hvor mye bedre du vil føle deg. Da kan du faktisk slappe av, uten å føle noe for andre. De har valgt å leve ut sitt liv.

Gi opp ditt behov for å legge skylden på andre for alt det dumme som skjer, hva du har eller ikke har, for hva du føler eller ikke føler. Du har ansvaret for ditt liv, ingen andre. Dette betyr slett ikke at det er din skyld at du har erfart at andre har gjort overtramp mot deg, men det er ditt ansvar om du vil bearbeide sårene og gå videre, eller om du ønsker å være i en motløs offerrolle.
Jeg har sett at mennesker kan jobbe seg igjennom de utroligste ting. Dette er ingen lett jobb, men det er en viktig jobb hvis man skal ha det rimelig bra fremover. Bitterhet og hat mot dem som har gjort deg vondt, vil i lengden kun ødelegge for din egen del.

Stopp ditt negative selv-snakk. 
» Sinnet er et ypperlig instrument hvis det brukes riktig . Brukes det feil , blir det veldig destruktivt . « Eckhart Tolle

Gi opp din begrensende tro om hva du kan eller ikke kan gjøre, om hva som er mulig eller umulig.

Gi opp ditt konstante behov for å klage på de mange ting, mennesker , situasjoner, hendelser som gjør deg ulykkelig , trist og deprimert . Ingen kan egentlig gjøre deg ulykkelig , ingen situasjon gjør deg trist eller ulykkelig med mindre du tillater det . Det er ikke situasjonen som utløser disse følelsene i deg , men hvordan du velger å se på det. Aldri undervurder kraften av positiv tenkning. Det du stadig klager over, vil du bare se mer av i livet ditt.

Gi opp ditt behov for å kritisere ting , hendelser eller personer som er annerledes enn deg. Vi er alle forskjellige, men likevel er vi også like. Vi ønsker alle å være lykkelig, vi alle ønsker å elske og bli elsket, og vi ønsker alle å bli forstått.

Slutte å prøve så hardt å være noe som du ikke er bare for å gjøre andre til lags. Det fungerer ikke på denne måten. I det øyeblikket du slutter å prøve så hardt å være noe som du ikke, det øyeblikket du tar av deg alle dine masker, i det øyeblikket du aksepterer og omfavner den virkelige deg, da vil du finne indre ro og lykke.

Gi opp din motstand mot endring. Forandring er bra. Den hjelper deg fremover.
» Følg din lykke og universet vil åpne dører for deg hvor det var bare vegger « Joseph Campbell

Slutt å sette merkelapper på ting , personer eller hendelser som du ikke forstår og som du synes er rare eller annerledes og prøve å åpne ditt sinn, litt etter litt . Sinnet fungerer bare når den er åpen .
» Den høyeste form for uvitenhet er når du avviser noe du ikke vet noe om. « Wayne Dyer

Gi slipp på din frykt. Frykt er bare en illusjon. Det betyr at den ikke eksisterer – du opprettet den. Korriger innsiden og utsiden vil falle på plass.
» Det eneste vi har å frykte , er frykten selv . « Franklin D. Roosevelt

Slutt å bruke unnskyldninger. Mange ganger begrenser vi oss selv på grunn av de mange unnskyldninger vi bruker. I stedet for å vokse og jobbe med å forbedre oss selv og våre liv , står vi fast, og lyver for oss selv ved hjelp av alle slags unnskyldninger.

Slutt å grave i fortiden. Jeg vet, jeg vet. Det er vanskelig . Fortiden er over nå, den eksisterer kun i tankene dine. Ha en klar visjon for fremtiden , men vær alltid tilstede i nuet .

Slutt å henge deg opp i bagateller. Du får det mye bedre. I det øyeblikket du kobler deg fra alle ting og klarer å stoppe din reaksjon. Stort sett er det ikke noe å henge seg opp i.

Slutt å leve opp til andres forventninger. Alt for mange mennesker lever et liv som ikke er deres å leve . De lever sine liv etter hva de tror de andre mener er best for dem. De lever sitt liv i henhold til hva foreldrene mener er best for dem, deres venner, deres fiender og deres lærere, deres regjering og media synes er best for dem . De ignorerer den indre stemmen. De er så opptatt med å behage alle, med å leve opp til andres forventninger , at de mister kontrollen over sine liv . De glemmer hva som gjør dem glade , hva de ønsker , hva de trenger …. og til slutt de glemmer seg selv . Du har ett liv – akkurat nå – du må leve det og ikke la andres meninger distrahere deg fra din vei .

-Skrevet av Luminita Saviuc-


Hva bør du tenke og gjøre nå? Her bør du faktisk sette deg ned, evaluere ditt liv, finne ut og føle om det stemmer at andre "eier" deg... om de gjør, og du forandrer deg, vil du få høre at du er en egoist, du tenker KUN på deg selv, fordi at de merker dine forandringer og at du kontrollerer ditt eget liv.

Å forandre seg, skjer ikke over natten, det tar både tid og setter mange følelser i sving. Du må være sterk å stå i det, stopper du er du tilbake til utgangspunktet før du vet ordet av det. Som sagt vil du høre dette av de menneskene som har brukt deg for å selv få fullført sitt liv, spesielt de som ikke vil miste deg som sin slave. Føler du deg som en slave, så ta ett oppgjør med deg selv. Så hva slags liv skal du leve? Ditt eget liv, hvor du bestemmer alt selv? Din venns liv, hvor vennen bestemmer alt? Din pappas/mammas liv, hvor de bestemmer alt? Din søster/brors liv, hvor de bestemmer alt?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar